Stukadoor Eelde

Gevestigd in Leek zit Stukadoorsbedrijf R. Huisman met onder andere werkgebied als stukadoor in Eelde. Of het nu stukwerk betreft aan een pand voor een bedrijf of een woning of kamer voor particulieren, wij zijn het stukadoorsbedrijf om strak werk te leveren als stukadoor Eelde. Bij ons geen gedoe met kleine lettertjes maar duidelijkheid met goed gemaakte afspraken, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je het nog niet helemaal duidelijk wat u wilt of twijfelt u over wat u precies wilt? Dan komt het goed van pas dat onze stukadoors jarenlange ervaring hebben waardoor ze jou van uitstekende adviezen kunnen voorzien, zodat het helemaal aansluit bij jou wensen.

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

Specialist op het gebied van stukwerk in Eelde

Zorgvuldige stukadoors in Eelde, gepaard met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het stukwerk zo naar voren komt als u wilt. Met muren die strak gestuukt zijn krijg een kamer een hele andere uitstraling, en dan is het voor ons een geslaagd project en dat maakt voor ons als stukadoors in Eelde echt het verschil! Wanneer muren goed gestuukt zijn bevorderd dit de geluid- en brandwerendheid en het zorgt voor een vocht regulerende werking op de muur. Na het stukwerk is het tegelklaar, zodat de tegelzetter de tegels kan zetten zonder oneffenheden.

Projecten

Leek
Design stuc Leek
Stucen van een muur
Roden
Project Roden
Badkamer renovatie
Blauwestad
Project Blauwestad stone age stucco
Design stuc
Tynaarlo
Project Tynaarlo
Stucen wanden en plafond
Meerstad
Project Meerstad
Stucen wanden en plafond
Paterswolde
Project Paterswolde
Stucen wanden en plafond

Advies over stukwerk in Eelde

Indien jij een offerte wilt ontvangen van de stukadoors in Eelde, moeten wij eerst langskomen op locatie om de ruimte te kunnen zien en op te meten. Hierna volgt een offerte, ons bezoek is uiteraard vrijblijvend. Voor een afspraak, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer of e-mailadres. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent vanwege het ontbreken van de kleine lettertjes en duidelijke afspraken. Bij stukadoor Eelde geen onverwachte verrassingen.