Stukadoor Marum

Stukadoorsbedrijf R. Huisman is een stukadoorsbedrijf gevestigd in Leek met een ruimer werkgebied waaronder stukadoor Marum, voor zowel stukwerk bij particulieren als bij bedrijven. Onze werkwijze is vooral gericht op duidelijkheid en afspraken, bij ons geen dus geen verstopte kleine lettertjes, maar enkel duidelijkheid. Wij kunnen jou goed helpen met ideeën over hoe jij het eruit wilt laten zien door onze jarenlange ervaring die wij daar graag voor gebruiken om jou te helpen het helemaal te laten aansluiten op jou wensen, daar zijn wij als stukadoor Marum erg trots op.

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

Specialist van stukwerk in Marum

Door de jarenlange ervaring van onze stukadoors kunnen ze zoals gezegd dat toepassen om het resultaat te krijgen zoals jij het voor je ziet en wat je verwacht van stukadoor Marum. Ons stukwerk is pas klaar wanneer de wanden strak zijn gestuukt. Het kan echt een verschil maken wanneer een kamer goed stukwerk heeft gehad en daardoor een nieuwe beleving krijgt. Naast het feit dat het er super netjes uitziet nadat de stukadoor Marum klaar is, is het ook nog goed voor de geluid- en brandwerendheid. Het zorgt ook voor een vocht regulerende werking op de muur die is gestuukt. Wij verzekeren jou van een tegelklare aflevering, dit betekent dat jou tegelzetter de tegels kan zetten zonder oneffenheden.

Naast het stucwerk kun je bij ons ook terecht voor schilderwerk, spacwerk en 3d advies.

Projecten

Annen
Project Annen
Stucwerkzaamheden aanrecht
Groningen
Project Groningen
Wanden en muren stucen
Roden
Project Roden
Plafond stucen
Beijum
Project Beijum
Wanden stucen

Advies over stukwerk in Marum

Voor een offerte komen wij vrijblijvend langs om de ruimte nauwkeurig te kunnen bekijken en opmeten. Voor een afspraak kunt u stukadoor Marum bellen met het telefoonnummer op de contactpagina of om een mail te sturen naar het mailadres die ook op die pagina is te vinden.