Stukadoor Roden

Zoekt een stukadoor in Roden? Wij zijn Stukadoorsbedrijf R. Huisman met ons kantoor in Leek. Voor ons maakt het niet uit of wij de werkzaamheden uitvoeren voor een bedrijf of voor een particulier. We houden niet van gedoe achteraf dus bij ons geen kleine lettertjes of verrassingen. Heb je nog niet helemaal voor je wat je precies wilt? Door de jarenlange ervaring als stukadoor in Roden kunnen onze stukadoors in een gesprek erg goed laten zien wat de mogelijkheden zijn voor welke kamer in jou huis of bedrijfspand, zodat het helemaal aan jou wensen voldoet.

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

Specialist op het gebied van stukwerk in Roden

Onze vakmensen voor stukwerk in Roden hebben zoals benoemd jarenlange ervaring die ze kunnen toepassen om het precies zo te krijgen als jij het voor je ziet. Wanneer de muren helemaal strak zijn afgewerkt is het voor ons pas echt afgerond. Wanneer stukwerk goed gebeurt geeft dat een hele andere beleving aan de kamer en dat maakt echt het verschil! Buiten dat het er goed en verzorgd uitziet, verbetert het ook de geluid- en brandwerendheid. Bij ons stukwerk in Roden ben je verzekerd dat het tegelklaar wordt afgeleverd. De tegelzetter kan de tegels zonder oneffenheden zetten.

Projecten

Leek
Design stuc Leek
Stucen van een muur
Roden
Project Roden
Badkamer renovatie
Blauwestad
Project Blauwestad stone age stucco
Design stuc
Tynaarlo
Project Tynaarlo
Stucen wanden en plafond
Meerstad
Project Meerstad
Stucen wanden en plafond
Paterswolde
Project Paterswolde
Stucen wanden en plafond

Advies over stukwerk in Roden

Wij kunnen alleen een indicatie geven over de kosten wanneer wij de ruimte hebben gezien en opgemeten, dit doen wij graag vrijblijvend om een offerte te kunnen maken. Om een afspraak te maken, neem dan contact met ons door ons te bellen of een mail te sturen naar onze stukadoors in Roden. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent doordat wij werken met duidelijke afspraken waardoor je niet voor verrassingen komt te staan, daar staan wij voor als stukadoors in Roden.