Stukadoor Zevenhuizen

Stukadoorsbedrijf R. Huisman als stukadoor in Zevenhuizen is een stukadoorsbedrijf gevestigd in Leek. Er is voor ons geen verschil tussen werkzaamheden bij bedrijven of bij een particulier, het komt neer op hetzelfde goede stukwerk te leveren waar jij maar wij ook blij mee zijn. Wij doen niet aan kleine lettertjes waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan. Vanwege de jarenlange ervaring van onze stukadoors Zevenhuizen kunnen ze jou helpen als je nog niet helemaal voor je hebt wat je precies wilt. Dit kan makkelijk in een gesprek en dan kunnen ze ook direct de ruimte zien wat aangepakt kan worden.

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

De specialist voor stukwerk in Zevenhuizen

De vakmensen die bij ons werken als stukadoor Zevenhuizen hebben zoals gezegd genoeg ervaring die ze gebruiken om het zo te krijgen als jij het wilt en inbeeldt. Het is pas echt afgerond wanneer de muren helemaal strak zijn afgewerkt. Goed stukwerk door stukadoors Zevenhuizen geeft een hele andere sfeer in de kamer waar dat is gebeurt en dat maakt een enorm verschil! Het is goed voor de geluid- en brandwerendheid van de muren en tevens realiseer je met het stukwerk een vocht regulerende werking op de muur.

Projecten

Leek
Design stuc Leek
Stucen van een muur
Roden
Project Roden
Badkamer renovatie
Blauwestad
Project Blauwestad stone age stucco
Design stuc
Tynaarlo
Project Tynaarlo
Stucen wanden en plafond
Meerstad
Project Meerstad
Stucen wanden en plafond
Paterswolde
Project Paterswolde
Stucen wanden en plafond

Advies voor stukwerk in Zevenhuizen

Wanneer wij de ruimte hebben bekeken en opgemeten kunnen wij een precieze offerte voor jou maken. Wij als stukadoor Zevenhuizen komen dus eerst vrijblijvend langs om dit te kunnen doen. Om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op door een mail te sturen of te bellen naar ons kantoor. Door onze duidelijke afspraken staat u niet voor verrassingen.