Ervaren stukadoorsbedrijf bij Groningen

Zorg voor een strakke, fraaie afwerking van de wanden en plafonds binnen uw woning door stucwerk aan te laten brengen. Ons stukadoorsbedrijf bij Groningen helpt u hier graag bij. Met ervaren vakmensen zorgen we dat uw wanden op de door u gewenste wijze worden afgewerkt, zodanig dat het eindresultaat straks naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. U kunt het stucwerk, wanneer dit volledig droog is, verder afwerken door wanden en het plafond te schilderen. Indien gewenst kan Stukadoorsbedrijf R. Huisman u hierbij helpen. Een door ons stukadoorsbedrijf bij Groningen afgewerkte wand is direct tegelklaar. Het voordeel hiervan is dat een tegelzetter direct van start kan met het aanbrengen van het tegelwerk; er zitten geen oneffenheden meer in de wand.

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

Mogelijkheden bij ons stukadoorsbedrijf rond Groningen

Wanneer u voor de hulp van ons stukadoorsbedrijf bij Groningen kiest voor het aanbrengen van stucwerk op uw wanden en plafond, bieden we u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen glad stucwerk en stucwerk waarin een structuur is aangebracht. Het is afhankelijk van de gekozen interieurstijl in huis, welke vorm van stucwerk het best passend is in uw woning. Naast het verschil tussen glad stucwerk en stucwerk met een structuur, kunt u kiezen tussen verschillende materialen. Onze ervaren stukadoors vertellen u hier graag meer over. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen.

Projecten

Blauwestad
Project Blauwestad stone age stucco
Design stuc
Tynaarlo
Project Tynaarlo
Stucen wanden en plafond
Meerstad
Project Meerstad
Stucen wanden en plafond
Paterswolde
Project Paterswolde
Stucen wanden en plafond
Leek
Douche stucen Leek
Douche gestuct met Ardex r1c
De Held
Reparatie klus De Held
Stucen van een muur

Stukadoorsbedrijf bij Groningen inschakelen

Wilt u de wanden en het plafond in uw woning op een nette wijze afwerken? Kies voor een geluid- en brandwerende oplossing met stucwerk, aangebracht door ons stukadoorsbedrijf bij Groningen. Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. We zijn benieuwd naar de wensen die u heeft bij het aan laten brengen van stucwerk. Samen zoeken we naar de ideale oplossing om uw wanden naar uw smaak af te werken.