Professioneel en ervaren stukadoorsbedrijf bij Meerstad

Bent u voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning of het renoveren van een bestaand huis op zoek naar een ervaren stukadoorsbedrijf bij Meerstad? Stukadoorsbedrijf R. Huisman is u graag van dienst. Onze vakmensen hebben de kennis en kunde in huis, om uw wanden en bijvoorbeeld plafonds van een strakke afwerking te kunnen voorzien. Daarbij zetten we onze ervaring graag in, om u op voorhand te adviseren over de verschillende mogelijkheden die u bij de afwerking van uw ruimtes heeft. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen, wanneer u nog niet precies weet hoe u de verschillende kamers af wilt laten werken.

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

Diensten van ons stukadoorsbedrijf bij Meerstad

Ons stukadoorsbedrijf bij Meerstad kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Niet alleen brengen we de bekende vormen van stucwerk aan op wanden en plafonds, ook kunt u voor exclusief stucwerk bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een betonlook, of het aanbrengen van fraai lijstwerk aan de bovenzijde van uw wanden. Naast het stucwerk wat ons stukadoorsbedrijf bij Meerstad voor u uitvoert, voorzien we u van hulp bij verschillende andere klussen. Denk aan het uitvoeren van schilderwerk en het aanbrengen van spackwerk.

Projecten

Leek
Design stuc Leek
Stucen van een muur
Roden
Project Roden
Badkamer renovatie
Blauwestad
Project Blauwestad stone age stucco
Design stuc
Tynaarlo
Project Tynaarlo
Stucen wanden en plafond
Meerstad
Project Meerstad
Stucen wanden en plafond
Paterswolde
Project Paterswolde
Stucen wanden en plafond

Advies van ons stukadoorsbedrijf bij Meerstad

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die u heeft bij het renoveren of afwerken van wanden? De ervaren professionals van ons stukadoorsbedrijf bij Meerstad voorzien u graag van persoonlijk advies. Op basis van de wensen die u met ons deelt, vertellen zij u meer over uw mogelijkheden. Wist u dat we ons advies kracht bij kunnen zetten door u van een 3D impressie te voorzien? Het maakt het makkelijker om te visualiseren hoe bepaalde keuzes in de praktijk uit zullen pakken.