Stukadoorsbedrijf bij Ten Boer

Op zoek naar een stukadoorsbedrijf bij Ten Boer voor de afwerking van uw wanden of bijvoorbeeld het plafond? R. Huisman Stukadoorsbedrijf is u graag van dienst. Wij hebben een ruime ervaring in het stuken van wanden, welke we graag inzetten om uw woning straks volledig te laten aansluiten op uw wensen en smaak. Dit doen we op geheel transparante wijze; vooraf weet u bij ons waar u aan toe bent. Niets is vervelender dan kleine lettertjes en onaangename verrassingen achteraf. Voor welke klus zoekt u een ervaren stukadoorsbedrijf bij Ten Boer?

Ons werkproces

Stap 1

Kijk afspraak
Offerte
Akkoord
Planning

Stap 2

Voorbereiden
Voorbehandelen

Stap 3

Stucen
Afwerking

Stap 4

Oplevering

Diensten van ons stukadoorsbedrijf bij Ten Boer

Ons stukadoorsbedrijf bij Ten Boer kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo helpen we u bij het aanbrengen van stucwerk op wanden en op het plafond, brengen we exclusief stucwerk aan en voorzien we u van hulp bij schilderwerk. Zo leveren we u een complete oplossing voor de afwerking of renovatie van uw wanden en plafonds in huis. Weet u nog niet precies wat u wilt? Ook in dat geval zijn we u graag van dienst. We adviseren u over de mogelijkheden die u heeft aan de hand van 3D advies. Het geeft u een goed beeld van het resultaat van de keuzes die u vooraf maakt.

Projecten

Blauwestad
Project Blauwestad stone age stucco
Design stuc
Tynaarlo
Project Tynaarlo
Stucen wanden en plafond
Meerstad
Project Meerstad
Stucen wanden en plafond
Paterswolde
Project Paterswolde
Stucen wanden en plafond
Leek
Douche stucen Leek
Douche gestuct met Ardex r1c
De Held
Reparatie klus De Held
Stucen van een muur

Stukadoorsbedrijf bij Ten Boer inschakelen

Laten we aan de slag gaan met de afwerking van uw woning. Het laat u met nog meer plezier in uw woning leven! Neem gerust contact met ons stukadoorsbedrijf bij Ten Boer op. Wilt u op voorhand meer weten over onze diensten? Op onze website leest u er meer over. Daarbij vindt u er foto’s van reeds uitgevoerde projecten. Zo weet u precies wat u van onze vakmensen mag verwachten.